menu

Alles over huidverbetering

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Maison Beauté

Voor een huid waarvoor alleen het beste goed genoeg is, bent u bij Maison Beauté in Keerbergen aan het juiste adres. In dit warme, huiselijke instituut in een groene omgeving kunt u optimaal tot rust komen, maar bent u ook gegarandeerd van kwalitatieve behandelingen die nauwkeurig uitgevoerd worden met de allerbeste producten en innovatieve toestellen. Door de toenemende vraag om aan huidverbetering te werken op een natuurlijke manier, verdiepte Isabelle zich in nieuwe natuurlijke technieken zoals Natural Face Lifting en Gua Sha Face Sculpting. Die werken op het bindweefsel en spieren van het gelaat voor een natuurlijke verjongend resultaat.

Isabelle heeft ruim 19 jaar ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in huidverbetering. In 2016 richtte ze haar eigen instituut op in bijberoep en 5 jaar later in 2021 komt haar droom uit en staat ze fulltime in haar eigen zaak. “Om de huid in de beste conditie te brengen heb ik gekozen voor Arkana. Dit merk is een pionier op het gebied van dermocosmetica en is dan ook vrij uniek in zijn segment. Door de hoge concentraties in de formules is het mogelijk om voor elk huidprobleem of huidtype een behandeling op maat samen te stellen.” 

HET GEHEIM VAN DE INTRACEUTICALS ZUURSTOFBEHANDELING

Afbeelding

Intraceuticals zuurstofbehandeling is een ideale verzorging om leven in de huid te blazen door middel van zuurstof en om huidveroudering tegen te gaan. Het geeft een instant liftend effect op de huid. Door middel van een hyperbarische druk worden zuurstof en andere actieve werkstoffen, in de diepste lagen van de huid gebracht. Het Rejuvenate serum bevat hyaluronzuur en een krachtige combinatie aan vitaminen A-C-E en anti-oxidanten. Het hyaluronzuur hydrateert en balanceert onmiddellijk de huid, wat resulteert in een gladdere huid met een vermindering in fijne lijntjes, een beter volume en een toegenomen stevigheid. Je kan jouw zuurstofbehandeling nog naar een hoger level brengen door er een Booster aan toe te voegen dat volledig gepersonaliseerd is volgens jouw huidbehoefte.

BOOSTERS TOEVOEGEN VOOR EEN MAXIMAAL EFFECT

Afbeelding

Als je meer wil werken op de mimische rimpels in het gelaat kan je het Atoxelene serum toevoegen aan de rejuvenate of booster zuurstofbehandeling voor een prachtig anti-aging effect. Het verstrakt rimpels die worden veroorzaakt door samentrekkende gezichtsspieren rond het voorhoofd, de ogen, de neusplooi en het gebied rond de lippen. Hier wordt vooral de zone behandeld waar de mimische rimpels aanwezig zijn, zoals de frons- en voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, neusplooi en de rimpels rond de mond. Reeds na één zuurstofbehandeling zie je onmiddellijk resultaat. Om de groeifactoren in de cellen te stimuleren raden we aan om een kuur te volgen van 3 tot 6 weken voor een nog optimaler en langdurig resultaat. Het toestel kan ook gebruikt worden voor inhalatie van zuivere zuurstof gedurende 15 minuten, eventueel in combinatie met een geschikt aroma.

NIEUWE NATUURLIJKE BEHANDELING NATURAL FACE LIFTING

Afbeelding

Deze Natural Face Lifting of bindweefselmassage is een volledig manuele en 100% natuurlijke behandeling met het speciaal ontwikkelde Face Lifting Serum. Rimpels vervagen, gelaatscontouren worden gelift, natuurlijk collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit versterkt. “Eerst is er een uitgebreide intake met huidanalyse zodat ik de juiste behandeling en aanpak kan adviseren. Eventueel aangevuld met oefeningen om thuis verder te doen. In een kuur is het ook mogelijk om verschillende technieken en behandelingen te combineren. Dit is afhankelijk van het huidprobleem en wensen van de klant.”

Natural Face Lifting is als fitness voor je gelaat

Afbeelding

Na één behandeling zie je en voel je al verschil, maar het best volg je een kuur voor een langdurig resultaat. “Je huid heeft meteen een betere doorbloeding en instant glow na de behandeling. Mensen voelen ook het verschil dat er aan hun huid gewerkt is en dat die strakker aanvoelt. Je geeft een stimulatie op cellulair niveau en brengt de verschillende huidlagen dichter bij elkaar. De contouren zien er daardoor strakker uit en gelift. We bouwen terug iets op en kunnen dit thuis onderhouden met specifieke oefeningen op het spier- en bindweefsel. Ik sta er zelf nog steeds versteld van welke mooie resultaten je kunt verkrijgen, bv. bij asymmetrie in het gezicht, hangende oogleden of huidverslapping van de kin en hals.”

Isabelle voert alle behandelingen tot in de perfectie uit en geeft voldoende informatie om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar een gezonde en stralende huid in topconditie. De zorg voor anderen zit er bij Isabelle van nature in, een luisterend oor, een fijne babbel zijn eveneens belangrijk. 

Lees hier meer over de nieuwste technieken in natuurlijke huidverbetering bij Maison Beauté: Natural Face Lifting en Gua Sha Face Sculpting

Verder lezen

Messenger logo
Chat