menu

Bindweefselmassage gelaat NATURAL FACE LIFTING

Tekst: Lifestylebooking.be
Afbeelding

NIEUW!!!

BINDWEEFSELMASSAGE GELAAT.

NATURAL FACE LIFTING bij Maison Beauté.
Natural Face Lifting, is een natuurlijke facelift en huidverjonging. Het is een combinatie van verschillende manuele technieken door middel van bindweefselmassages, pincements, kneed- en rolbewegingen die elkaar afwisselen in het gelaat, hals en decolleté voor zowel dames als heren. Door deze verschillende intensieve technieken te combineren, ziet men reeds na 1 behandeling meer vitaliteit, een frisse uitstraling en wordt de huid gelift op een natuurlijke manier.
De behandeling bestaat uit 2 delen:
1. Tijdens de manuele bindweefselmassage gaan we eerst de huid goed stimuleren door een opwarmende massage te geven met intense effleurages,
2. Achteraf combineren we verschillende pincements (knijptechniek) en verschillende kneed- en rolbewegingen die elkaar afwisselen.
Door deze verschillende technieken samen te combineren, is de huid opnieuw actiever en geprikkeld, de doorbloeding wordt gestimuleerd, de celdeling bevorderd en de huid verstevigd waardoor ze er jonger uitziet. Hierdoor bekomen we een natuurlijke facelift.
Je huid ziet er vanaf de eerste behandeling gezonder uit, steviger en heeft een betere tonus en dit bouwt zich meer op na verloop van de kuur. Door de verschillen in huidtypes, leeftijden en gelaatsvormen is een gepersonaliseerde aanpak naar iedere klant noodzakelijk waarbij we een volledig behandelplan opmaken.
Na de visuele analyse, komt de praktische analyse die de huid test op reactiesnelheid, pijndrempel, herstelvermogen en regeneratietijd waardoor we u verder kunnen begeleiden in de verschillende stappen om de veroudering in het gelaat op een natuurlijke manier tegen te gaan of te vertragen.
Iedere techniek heeft zijn eigen focus:
• Rimpel bestrijdend of liftend,
• Behandelen van een specifieke gelaatszone,
• Behandelfocus op het dieper gelegen weefsel of nadruk op de oppervlakkige
weefsels,
• Het behandelen in het instituut in combinatie met het coachen van de klant om
daarnaast thuis aan de slag te gaan.
Voor nog betere resultaten raden wij u aan om een kuur te volgen, wij bekijken uw huid om te bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Bijvoorbeeld 5, 10 of 15. U kan ook eerst kennis maken met de behandelingstechnieken vooraleer u start met een kuur.

CONTACTEER MAISON BEAIUTé
Boek online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten

Verder lezen

Messenger logo
Chat