menu
Reviews
Ria J.
13/03/2021
Als diabeet had ik last van extreem droge voeten en ongezond uitziende nagels. Isabelle raadde me aan om fluid ceratin te gebruiken voor de nagels en de cuticle care cream voor de nagelriemen, beiden van pina parie. 's Avonds voor het slapengaan bracht ik beide produkten aan in combinatie met de arkana cannabis footcream, zodat ze een ganse nacht goed konden inwerken. Het resultaat: 's morgens werd ik wakker met zijdezachte voeten en na enkele dagen al zagen mijn voeten en nagels er een stuk gezonder uit. Deze zomer kan ik zonder schaamtegevoel terug sandalen aan. Topprodukten en een echte aanrader voor wie met hezelfde probleem kampt!
Karolien C.
08/03/2021
Ontzettend genoten van een zalige verwen ochtend bij Maison Beauté! Isabelle haar warme persoonlijkheid en magische handen zorgen er voor dat je helemaal ontspannen buiten stapt! Wat heb ik dit zo gemist!
Nicole D.
04/03/2021
Na lang wachten door covid 19 genoten van een heerlijk verwenmoment. Lieve Isabelle bij jou een behandeling krijgen is het samensmelten van lichaam en geest. Je hebt gouden handen, en dat samen met je persoonlijkheid maakt dat een bezoek bij jou uniek is. Mijn lichaam en geest kunnen er weer tegen. Tot binnen 6 weken. Je bent een topvrouw. 💋
Kristel C.
30/09/2020
Heerlijke behandeling.... Bedankt ik voel het bloed weer stromen. Top madame
Sigrid W.
13/06/2020
Een behandeling bij Isabelle is méér krijgen dan waar je om vroeg. Het is telkens weer een magische reis naar rust,diepe ontspanning en tegelijkertijd heerlijk verzorgd worden met eerlijke en natuurlijke producten die jij nodig hebt. Isabelle is een warme, zachte en lieve dame met kennis van zaken en massa's talent!! Ik kies nooit nog voor een ander ☺️!
Elly H.
16/03/2020
Na een vriendelijke ontvangst met goede uitleg voel je je onmiddellijk welkom in een cosy omgeving. Daarna heb ik ongelooflijk genoten van een intuïtieve ontspannen massage. Heb elders ooit een ontspannen massage laten doen en dat was geen massage maar een streling. Bij Isabelle is het gewoon een zalige massage en ik heb onmiddellijk opnieuw een afspraak gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Toppertje!!!
.
18/02/2020
Heel vriendelijke ontvangst. Ik ben volledig ontspannen buiten gestapt. Een aanraden!
An S.
01/09/2019
Topaanrader!!
Willy C.
12/05/2019
Goe
Nicole F.
25/09/2018
Zalige behandeling gekregen en zo rustgevend. Ik heb dikwijls hoofdpijn en pijn in mijn aangezicht maar toen Isabel bezig was met die zalige massage wist ik dat ik geen pijn zou hebben 's avonds. Na de behandeling voelde ik me zeer relaxt, jonger en mijn huid voelde super zacht aan. Echt een aanrader. Nog een kleine anecdote :Na de behandeling moest ik nog even naar de winkel. Ik moest een biertje hebben voor in mijn gerecht. Aan de selfscan vraagt de computer mijn leeftijd en als ik bevestig dat ik meerderjarig ben springt die ineens in alarm dat een medewerkster moet komen. Vraagt die weer hetzelfde of ik meerderjarig ben. Zeg ik geloof die computer mij niet ?? Zeg ik kom van een gezichtsbehandeling en ik voel me wel jonger maar nu moeten ze wel niet overdrijven, hé !!! Een dame naast mij wilde direct weten waar ik mijn gezichtsbehandeling genoten had. Was wel grappig toeval !
Nathalie D.
04/03/2018
Heel erg genoten van deze verzorging die veel meer is dan een verzorging. Er wordt veel aandacht besteed aan het inbrengen van de producten dmv deugdoende massage. Voor herhaling vatbaar.
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat