menu
Reviews
An V.
29/12/2021
Bij Isabelle binnenstappen, is even in een heel andere wereld komen. De magie en de warmte van haar handen maken van een gelaatsverzorging een uniek verwenmoment. Ook het persoonlijk advies van Isabelle over huidverzorging en producten is goud waard.
Antwoord van de handelaar:

Beste An

Het doet me echt plezier om te lezen dat u super hebt genoten tijdens uw verwenmoment. Het juiste advies geven, de combinatie van ontspanning en welzijn tijdens de verzorging, dit is het mooiste wat ik kan meegeven.

Liefs Isabelle

Caroline V.
16/06/2021
Danku wel Isabelle, staat altijd voor je klaar, de producten zijn super goed en werken ook effectief, jij hebt gouden handen! 10 op 10 zoals velen zeggen :) Echt een aanrader voor iedereen xxx
Antwoord van de handelaar:

Dag Caro

Hartelijk dank voor deze mooie review, het doet me plezier om dit te lezen. Ik ben echt blij voor u dat je mits het opvolgen van mijn advies en gebruik van producten, een huidverbeterend resultaat ondervindt. Ben ervan overtuigd dat dit zal blijven evolueren en dat je dit uitstekend zal blijven toepassen.

Nicole D.
02/06/2021
Lieve Isabelle, na de top tot teen behandeling deze namiddag, kan ik weer de wereld aan. You are the best ❤
Antwoord van de handelaar:

Beste Nicole, bedankt voor deze mooi woorden. Het doet mij echt plezier om te lezen dat je weer de hele wereld aankan, te horen dat je telkens opnieuw geniet van jou behandelingen bij Maison Beauté. Ik kijk al uit naar uw volgend bezoek!❤

Liefs, Isabelle

Elly H.
17/05/2021
Ontzettend genoten van een zalige Reiki massage. Het was een diepe ontspanning en zo rustgevend want Isabelle heeft magische handen. Na stopzetting van gelnagels zijn mijn échte nagels volledig onderkomen en na twee dagen gebruik van de gekochte producten zijn deze alweer aan het bekomen en duidelijk alweer sterker aan het worden. Isabelle je bent een toppertje! Bedankt voor je goede raad!
Antwoord van de handelaar:

Beste Elly

Wat mooi om te lezen dat je de Reiki Massage ontspannend en rustgevend tegelijk was. Goede raad geven en persoonlijk adviseren is zo belangrijk bij Maison Beauté., enkel op die manier kan ik mijn job als beautyconsulente met volle passie uitvoeren. Ik ben zo blij voor jou dat je nagels al aan het herstellen zijn en sterker worden.

Je bent altijd vrijblijvend welkom voor nog meer advies of vragen.

Liefs, Isabelle

Ria J.
13/03/2021
Als diabeet had ik last van extreem droge voeten en ongezond uitziende nagels. Isabelle raadde me aan om fluid ceratin te gebruiken voor de nagels en de cuticle care cream voor de nagelriemen, beiden van pina parie. 's Avonds voor het slapengaan bracht ik beide produkten aan in combinatie met de arkana cannabis footcream, zodat ze een ganse nacht goed konden inwerken. Het resultaat: 's morgens werd ik wakker met zijdezachte voeten en na enkele dagen al zagen mijn voeten en nagels er een stuk gezonder uit. Deze zomer kan ik zonder schaamtegevoel terug sandalen aan. Topprodukten en een echte aanrader voor wie met hezelfde probleem kampt!
Antwoord van de handelaar:

Beste Ria

Ik ben zo blij om dit te lezen. Kijken naar de oorzaak en het juiste advies geven, is echt een passie tijdens mijn werk. Mijn kennis en ervaring geef ik heel graag mee omdat ik weet wat de producten allemaal kunnen betekenen op gebied van huidverbetering. Het is super dat je het advies heel goed hebt opgevolgd (had ik niet anders verwacht van jou) en een super resultaat hebt bekomen. Geniet van de leuke sandalen tijdens de zomer, je voeten zullen er zeker in stralen.

Liefs, Isabelle

Karolien C.
08/03/2021
Ontzettend genoten van een zalige verwen ochtend bij Maison Beauté! Isabelle haar warme persoonlijkheid en magische handen zorgen er voor dat je helemaal ontspannen buiten stapt! Wat heb ik dit zo gemist!
Antwoord van de handelaar:

Beste Karolien

Bedankt voor deze mooie woorden. Ik heb mijn werk ook zo ontzettend gemist, het was zo fijn om je na een lange sluiting terug te zien. Het doet met echt deugd om te lezen dat je ontspannen naar buiten bent gestapt!

Warme groeten, Isabelle


Nicole D.
04/03/2021
Na lang wachten door covid 19 genoten van een heerlijk verwenmoment. Lieve Isabelle bij jou een behandeling krijgen is het samensmelten van lichaam en geest. Je hebt gouden handen, en dat samen met je persoonlijkheid maakt dat een bezoek bij jou uniek is. Mijn lichaam en geest kunnen er weer tegen. Tot binnen 6 weken. Je bent een topvrouw. 💋
Antwoord van de handelaar:

Nicole

Ik was ook blij om jou na een lange sluiting terug te mogen verwelkomen bij Maison Beauté. Het lezen van jou bericht geeft me een enorme boost om te blijven doorgaan ondanks de moeilijke periodes die we allemaal meemaken. Het geeft mij enorm veel voldoening als ik lees dat je lichaam en geest samen kunnen smelten tijdens een behandeling. Het is zo mooi dat ik dit kan meegeven. Tot heel snel.💋

Heel veel liefs, Isabelle

Kristel C.
30/09/2020
Heerlijke behandeling.... Bedankt ik voel het bloed weer stromen. Top madame
Antwoord van de handelaar:

Kristel, wat leuk dat je deze review schrijft. Ik ben zo blij dat je van jou behandeling hebt genoten en dat je de energie weer voelt stromen door je lichaam. Tot snel!

Heel warme groeten, Isabelle

Sigrid W.
13/06/2020
Een behandeling bij Isabelle is méér krijgen dan waar je om vroeg. Het is telkens weer een magische reis naar rust,diepe ontspanning en tegelijkertijd heerlijk verzorgd worden met eerlijke en natuurlijke producten die jij nodig hebt. Isabelle is een warme, zachte en lieve dame met kennis van zaken en massa's talent!! Ik kies nooit nog voor een ander ☺️!
Antwoord van de handelaar:

Dank je wel Sigrid. Ik ben zo blij om dit te lezen. De klant persoonlijk advies geven, ontspannen, gelukkig maken is een prioriteit bij Maison Beauté. Ik kijk al uit om u opnieuw te mogen ontvangen. Liefs, Isabelle

Elly H.
16/03/2020
Na een vriendelijke ontvangst met goede uitleg voel je je onmiddellijk welkom in een cosy omgeving. Daarna heb ik ongelooflijk genoten van een intuïtieve ontspannen massage. Heb elders ooit een ontspannen massage laten doen en dat was geen massage maar een streling. Bij Isabelle is het gewoon een zalige massage en ik heb onmiddellijk opnieuw een afspraak gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Toppertje!!!
Antwoord van de handelaar:

Beste Elly

Zo leuk om dit te lezen. Ik ben echt blij dat je je meteen welkom voelde bij Maison Beauté en dat je zo hebt genoten van jou intuïtieve ontspanningsmassage.

Tot heel snel, ik kijk er al naar uit om u opnieuw te mogen verwennen.

Warme groeten, Isabelle

.
18/02/2020
Heel vriendelijke ontvangst. Ik ben volledig ontspannen buiten gestapt. Een aanraden!
An S.
01/09/2019
Topaanrader!!
Antwoord van de handelaar:

Beste An,

Bedankt voor jou review, het doet me plezier om te lezen dat je het top vond.

Warme groeten, Isabelle

Nicole F.
25/09/2018
Zalige behandeling gekregen en zo rustgevend. Ik heb dikwijls hoofdpijn en pijn in mijn aangezicht maar toen Isabel bezig was met die zalige massage wist ik dat ik geen pijn zou hebben 's avonds. Na de behandeling voelde ik me zeer relaxt, jonger en mijn huid voelde super zacht aan. Echt een aanrader. Nog een kleine anecdote :Na de behandeling moest ik nog even naar de winkel. Ik moest een biertje hebben voor in mijn gerecht. Aan de selfscan vraagt de computer mijn leeftijd en als ik bevestig dat ik meerderjarig ben springt die ineens in alarm dat een medewerkster moet komen. Vraagt die weer hetzelfde of ik meerderjarig ben. Zeg ik geloof die computer mij niet ?? Zeg ik kom van een gezichtsbehandeling en ik voel me wel jonger maar nu moeten ze wel niet overdrijven, hé !!! Een dame naast mij wilde direct weten waar ik mijn gezichtsbehandeling genoten had. Was wel grappig toeval !
Antwoord van de handelaar:

Hallo Nicole, wat leuk om te lezen dat je jou gelaatsverzorging zo rustgevend vond en dat je aanvoelde tijdens de behandeling dat het een positief effect ging hebben op je hoofdpijn. Ik kijk al uit naar jou volgend bezoek.

Vele groeten, Isabelle.

Nathalie D.
04/03/2018
Heel erg genoten van deze verzorging die veel meer is dan een verzorging. Er wordt veel aandacht besteed aan het inbrengen van de producten dmv deugdoende massage. Voor herhaling vatbaar.
Antwoord van de handelaar:

Nathalie, echt super om dit te lezen. De volle aandacht geven, is waar Maison Beauté altijd wil voor gaan. Ben echt blij dat je van jou deugddoende massage hebt genoten en dat dit voor herhaling vatbaar is. Tot binnenkort!

Liefs Isabelle.

Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat