menu

Wie zijn we

WEES WELKOM BIJ MAISON BEAUTÉ.


Sinds 2002 oefen ik mijn passie uit als schoonheidsspecialiste. Gedurende mijn jaren ervaring ben ik mij steeds blijven bijscholen in de schoonheidswereld waardoor ik mij heb kunnen specialiseren in huidverbetering en huidverjonging.


In de schoonheidszorgen moeten we rekening houden met verschillende aspecten voor een goede huidverzorging. We zijn overtuigd dat we met Cosmeceutische en Neuro Cosmeceutische producten, mits het volgen van de juiste stappen en methode de huid kunnen helpen ondersteunen en herstellen naar huidverbetering.

In ons instituut hebben we gekozen voor drie innovatieve merken uit een hoger segment: ARKANA, O2 INTRACEUTICALS zuurstofbehandelingen en LAVIESAGE.

De hoge actieven van deze merken werken in op de diepere lagen (lage dermis) van de huid waardoor men door het gebruik ervan kan spreken over huidverbetering op termijn. Het toepassen van de juiste behandeling is heel belangrijk, daarom begeleid ik u graag als beautyprofessional bij de keuze van de verschillende verzorgingen en producten volgens uw huidbehoefte.


Bij MAISON BEAUTÉ zorgen we voor een persoonlijke aanpak, een combinatie van welzijn waarbij schoonheid en ontspanning elkaar ontmoeten. U kan komen genieten van een behandeling voor het gelaat, lichaam, manicure, pedicure, gellak, ontharen en verschillende workshops.


De klanten met een blij gevoel naar huis laten gaan, dat zie je!

Dit is het mooiste wat ik kan meegeven en daar doe ik het voor.

Het geeft mij nog steeds een enorme voldoening en ik kijk ernaar uit om ook u te mogen verzorgen.


Nieuws
Beauty
2021 keerpunt, de stap naar hoofdberoep
Lees meer
Beauty
Nieuwe natuurlijke behandelingen
Lees meer
Huidverbetering
Alles over huidverbetering
Lees meer
Messenger logo
Chat